
Картофките се белят, става и да са с обелките,но хубаво измити.Подсушават се.Слагат се в тавата ,поръсват се с чубрица,червен пипер,сол и всичко,което ви се стори подходящо,малко олио или масло.Слагат се в силно нагорещена фурна и в момента,в който"зацвъркат"започва едно разклащане на тавата през 5 минути .И така около половин час
http://geibrielpavur.blogspot.com/2012/04/blog-post_10.html
Екстра гарнитура !
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Благодаря
ОтговорИзтриванеСамо за биричка
Ехаааа хайде биричката е от нас!Взимаме си за нас втората чинийка и ви пожелаваме НАЗДРАВЕ!!!!
ОтговорИзтриванеС удоволствие я споделям!
ОтговорИзтриванеГОЛЯМО НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН.....