събота, 25 февруари 2012 г.

ЛЕСЕН САЧ

ЛЕСЕН САЧ
Това е вариант с пилешко и вариант със свинско.
Месо и зеленчуци каквито ви харесват.
Всичко се запържва последователно в обикновен тиган т.е пържи се месцето-вади се, в същата мазнина се слагат и зеленчуците един след друг.Малко подправки и всичко това се обръща в сача
Поръсва се с настърган кашкавал,и топено сиренце ако ви се намира в хладилника и хайде във студената фурна.И така до разтичането на кашкавала
Ето и тази красота ,но с картофки

5 коментара:

  1. Само сач още не съм купила,но при нужда ще искам назаем.
    Лека нощ!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесен повод за чаша вино и сладка приказка:)
    Любов бъди добра и ела да си получиш моя малък подарък за теб от мен:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря,че сте оценили творението ми.
    За подаръка-благодаря,но моля малко да ме ориентирате какво трябва да направя...Още съм невежа

    ОтговорИзтриване
  4. Открих си го и благодаря от сърце

    ОтговорИзтриване