Със сусам защото самото нишесте е шоколад+сусам.Иначе може да се сложи каквото ви харесва.
Необходими са :
1л.мляко
1/2 пакетче масло
1 и половина ч.чаша захар
1 нишесте
2 жълтъка
1 ванилия
Жълтъците се разбиват със захарта.Отделно нишестето се разбива с около 200 мл.от млякото
След това двете смеси се разбъркват заедно и се добавят към млякото,в което е пуснато и половината пакетче масло.
За да стане гладичко, след завиране на млякото го отдръпвам от котлона и тогава добавям постепенно горепосочената смес и отново връщам на котлона и бъркам постоянно докато придобие желаната гъстота,една ванилийка и е готово за заливане на торта или сипване в чашки
Сега пък какъв е този крем?Къде е рецептата?
ОтговорИзтриванеТака е като бързам сутрин.Качих снимките с идеята на работа да напиша и рецептата.
ОтговорИзтриванеЕто сега ще довърша нещата